Balzam od konoplje i masline

50 ml

Konopljino ulje sadrži gotovo savršeni omjer esencijalnih masnih kiselina omega-6 i omega-3, koje ljudsko tijelo ne može samo proizvesti nego ih nužno mora unijeti prehranom ili putem kože, a vrlo je slično mastima na našoj koži.
Osim toga konopljino ulje sadrži i vitamin E koji pomaže kod usporavanja starenja kože.Ne začepljuje pore, a koža ga vrlo brzo i dobro upija pa ne ostavlja mastan film na koži, zbog čega je odlično i za dnevnu i za noćnu njegu, kao i za njegu tijela.
Vraća koži vlagu, obnavlja je i oživljava pa je među najboljim uljima za suhu, zrelu, nadraženu, umornu i dehidriranu kožu.
Zbog svojih protuupalnih i antioksidativnih svojstava odličan je za čišćenje i smirivanje upalnih procesa na koži i ujednačavanje tena. Posebno se preporuča za primjenu nakon sunčanja, kod manjih opeklina, raznih alergija i iritacija kože, te za ublažavanja neugodnog osjećaja svrbeži kod uboda kukaca osobito komaraca.
Kod izrazito suhe kože ublažit će pojavu lišajeva i ljuskastih suhih dijelova, kao i isušivanje kože nakon kupanja u bazenima, dugotrajnog boravka na suncu i u moru.
Štiti kožu od vanjskih štetnih utjecaja (sunca, vjetra, hladnoće i zagađenja).

Maslinovo ulje je čudesni prirodni proizvod koji hidratizira i hrani kožu, prirodno je bogat antioksidansima, te vitaminom E, pa
pomaže u očuvanju elastičnosti kože,čini je glatkom i blistavom. Maslinovo ulje je djelotvoran način da se spriječe rani znakovi starenja i razni kožni problemi.
Maslinovo ulje radi jako dobro kada se primjenjuje odmah preko suhe kože, kao što su pete ili laktovi. Jednostavnom masažom s malom količinom balzama konoplja-maslina na zahvaćena područja, gdje vam je koža suha i odmah ćete vidjeti razliku.

Ovo je brz i jednostavan način da koži osigurate duboku hidrataciju, uz pomoć vitamina koji su prisutni u konopljinom i maslinovom ulju.
Zanimljiv bonus primjene ovog balzama jest kada njime redovito njegujete lice, šminka će bolje prianjati i djelovat će prirodnije na licu.

70.00Kn