Balzam za lice-mrkva

100 ml

Marikke

Balzam za ekstra brzo tamnjenje, sadrži maslinovo ulje, pčelinji vosak i ekstrakt korijena mrkve.
Jeste li se ikad pitali zašto žene koje žive u južnim, mediteranskim zemljama imaju tako lijepu kožu i prekrasnu, gustu kosu?
Maslinovo ulje je njihova tajna.
Ovaj čudesni prirodni proizvod hidratizira i hrani kožu i kosu, prirodno je bogat antioksidansima, te vitaminom E i zbog toga ima brojne prednosti za lijepu kožu: pomaže u očuvanju elastičnosti kože, ona je glatka i blistava, njeguje kosu dajući joj zdrav sjaj. Maslinovo ulje je djelotvoran način da se spriječe rani znakovi starenja i razni kožni problemi kao npr. suha koža.
Maslinovo ulje je jedno od prirodnih blaga za prekrasan i blistav ten, koži osigurava duboku hidrataciju i jedno je od najdragocjenijih prirodnih sastojaka.

Ekstrakt mrkve
Beta karoten, koji se najbolje apsorbira iz ribane svježe mrkve, štiti kožu od oksidacijskih oštećenja tijekom izlaganja suncu, spriječava reakcije fotoosjetljivosti i ubrzava tamnjenje.
Beta karoten se u crijevima enzimskom razgradnjom pretvara u retinol (vitamin A) koji čuva integritet kože i sluznice, sprječava noćno sljepilo, potiče zacijeljivanje rana, te ima povoljan učinak kod akni.
Macerat korijena mrkve se koristi za tretiranje ožiljaka, te za njegu svih tipova kože, a pogotovo suhe, oštećene i osijetljive.

79.00Kn